Жест доброї волі: Кім Чен Ин планує відкрити бургерну в Пхеньяні
Категорія
Світ
Дата публікації

Жест доброї волі: Кім Чен Ин планує відкрити бургерну в Пхеньяні

Жест доброї волі: Кім Чен Ин планує відкрити бургерну в Пхеньяні
Джерело:  NBC News

Північнокорейський лідер Кім Чен Ин планує відкрити в Пхеньяні франшизу одного із відомих ресторанів фастфуду.

Як повідомляє телеканал NBC News, про це сказано в доповіді ЦРУ, підготовленій перед зустріччю глав США та КНДР, передає ONLINE.UA.

В документі йдеться, что на такий крок Кім Чен Ин вирішив піти в якості жесту доброї волі, знаючи про велику любов Дональда Трампа до бургерів.

У 2016 році під час виборчої кампанії Трамп заявляв, що має бажання за бургером обговорити з північнокорейським лідером питання ядерного роззброєння.

У той же час лідер КНДР, як стверджують джерела телеканалу, не збирається відмовлятися від ядерної програми.

Зазначимо, 24 травня президент США скасував історичну зустріч, заявивши, що Північна Корея демонструє "гнів та відкриту ворожість", але вже наступного дня повідомив про можливість проведення саміту.

Наразі США та КНДР продовжують підготовку до саміту за участі Дональда Трампа і Кім Чен Ина, який має відбутися 12 червня в Сінгапурі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що до США їде топ-шпигун КНДР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?