Кім Чен Ин витратив резервний фонд КНДР на запуски ракет
Категорія
Світ
Дата публікації

Кім Чен Ин витратив резервний фонд КНДР на запуски ракет

Кім Чен Ин витратив резервний фонд КНДР на запуски ракет
Джерело:  online.ua

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин витратив весь резервний фонд країни на ядерні випробування і запуски балістичних ракет.

Як інформує ONLINE.UA, про це пише Radio Free Asia з посиланням на джерела в Китаї, пов'язані з північнокорейським керівництвом.

Читайте також: КНДР оголосила загрозливі плани на 2018 рік
«Через витрат Кім Чен Ина гроші резервного фонду, які дісталися йому від батька, Кім Чен Іра, закінчуються», - розповів співрозмовник.

Також повідомляється, що Пхеньян витратив достатню кількість коштів на будівництво гірськолижного курорту та інші масштабні пропагандистські проекти.

За словами джерел, на сьомому році правління Кім Чен Ин зіткнувся з проблемою дефіциту фінансів, необхідних для управління країною.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Кім Чен Ин розпорядився створити необхідні умови для поліпшення відносин з Південною Кореєю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?