Кім Кардашьян показала, як навчилась приховувати важку хворобу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кім Кардашьян показала, як навчилась приховувати важку хворобу

Кім Кардашьян показала, як навчилась приховувати важку хворобу
Джерело:  online.ua

Зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян відзняла коротке відео про те, як вона навчилась приховувати від фотографів важке захворювання шкіри – псоріаз. Відзнятий ролик вчора був опублікований в Instagram-аккаунті Кім, повідомляє ONLINE.UA.

Як можна побачити на відео, 38-річна дружина репера Кені Вест для приховування слідів псоріазу на ногах використовує тональний крем. Що цікаво, відео є не тільки таким, яке привертає увагу до проблем зі здоров’ям найвідомішої з сестер Кардашьян, але й рекламним. У своєму ролику Кім рекламує власну косметичну торгову марку KKW Beauty.

«Це те, чим я найчастіше користуюсь. Я не завжди в захваті від своїх ніг, особливо, в час загострення хвороби. Тому й використовую косметику, коли хочу підвищити тон шкіри або приховати свій псоріаз. Це мій особливий секрет, який я приховую вже більше 10 років. Я навчилася жити і не бути залежною від псоріазу», – розповідає Кім Кардашян.

Також вона додає, що оскільки її тональний крем водостійкий, це дозволяє їй плавати в басейні, не хвилюючись за нанесену на тіло косметику.

Про те, що у неї загострився псоріаз, Кім Кардашьян всім розповіла лише півроку тому. Взимку вона показала на фото свої стрункі ноги та обличчя з червоними плямами. Тоді ці фотографії шокували багатьох прихильників прихильників зірки. Кім заявила, що кожного року проходить курс лікування гормональними ін’єкціями. Але вони лише тимчасово допомагають їй від псоріазу.

Нагадаємо, що молодша сестра Кім Кардашьян – Кайлі Дженнер є першою мільярдеркою в цій родині. Багатство їй принесла торгова марка помади Kylie та інші косметичні продукти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?