Кім Кардашьян зворушила сімейним відео з чоловіком і дітьми
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кім Кардашьян зворушила сімейним відео з чоловіком і дітьми

Кім Кардашьян зворушила сімейним відео з чоловіком і дітьми
Джерело:  YouTube

Американська теледіва Кім Кардашьян, незважаючи на численні чутки про швидке розлучення з Каньє Уестом, показала відео, яким продемонструвала сімейну ідилію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал телезірки.
Кардашьян оприлюднила ролик, де показані її будні разом з дітьми - 3-річною дочкою Норт і однорічним сином Сейнтом і чоловіком Каньє Уестом.

Читайте також: Відомий репер вийшов з лікарні після нервового зриву
У кадрах відео можна побачити перші кроки Сейнта, бекстейдж з публічних заходів, святкування Різдва, зимові розваги. Кадри з членами зоряного сімейства змінюють один одного під пісню Paradise американського виконавця Jeremih.


Крім того, світська левиця опублікувала в своєму Instagram фото, на якому постала разом з чоловіком і дітьми. І супроводила лаконічним підписом: "Сім'я".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Кім Кардашьян і Каньє Уест вперше з'явилися на публіці після появи чуток про розлучення. Папарацці вдалося підловити зоряну пару в Санта-Моніці, куди вони приїхали на вечерю в розкішний ресторан Giorgio Baldi.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?