Кінець "музею" Новоросії ": соцмережі насмішив ганебний фінал
Категорія
Світ
Дата публікації

Кінець "музею" Новоросії ": соцмережі насмішив ганебний фінал

Кінець "музею" Новоросії ": соцмережі насмішив ганебний фінал
Джерело:  online.ua

Після  штурму в ніч на 28 січня поліцейськими так званого «музею «Новоросії» в російському Санкт-Петербурзі  заклад припинив свою роботу на невизначений термін.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення керівника «музею» Германа Владимирова в соцмережах.


«Двері музею в найближчі години будуть заварені аварійкою, всередині залишається вся експозиція», - сказано в повідомленні.


Нагадаємо, в ніч на 28 січня російським поліцейським довелося штурмувати приміщення «музею», силовики застосовували сльозогінний газ.


Читайте також:  Кривавий пастор губить "Новоросію": відео з Турчиновим повеселило мережу


Причиною штурму став конфлікт одного з охоронців «музею» з невідомими перехожими, в ході якого охоронець застосував травматичну зброю.


У відповідь на повідомлення про людей з «травматами» до «музею» і приїхали поліцейські, всіх охоронців закладу затримали.


Також в російських ЗМІ повідомляли про те, що раніше були спроби «віджати» будівлю так званого «музею «Новоросії» в російському Санкт-Петербурзі.


«Ой, всьо», - поіронізував в своєму Twitter блогер, який пише під ніком Necro Mancer.



Чё делается-то...: Дуже символично...


scruwi: Што такоє, почєму, нічого я не пійму?


Як повідомляв ONLINE.UA,  за словами директора "музею" Германа Владимирова, охоронці спочатку прийняли поліцейських за нальотчиків, тому російським правоохоронцям і довелося штурмувати заклад. Нічний штурм тривав близько години.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?