Кіркоров жорстко висловився на адресу легендарного музиканта
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кіркоров жорстко висловився на адресу легендарного музиканта

Кіркоров жорстко висловився на адресу легендарного музиканта
Джерело:  Instagram

Російський  співак Філіп Кіркоров  різко висловився на адресу французької групи Space та її лідера Дідьє Маруані, які звинуватили артиста в плагіаті.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram музиканта.
Як відомо, французькі музиканти звернулися в Мосміськсуд з позовом про захист авторського права, пов'язаного з фактом плагіату в пісні "Жестокая любовь", яка присутня в репертуарі російського поп-короля. Вони вимагають заборонити Кіркорову виконувати дану композицію.
Крім того,  Маруані вимагає від відповідачів відшкодування збитків від порушення авторських прав заподіяної моральної шкоди на суму 75,34 млн руб.
Також проводилася незалежна експертиза, яка показала, що в пісні "Жорстока любов" дійсно використовувалися мотиви приспіву Symphonic space dream групи Space.
Кіркоров обурився тим, що відбувається і написав гнівний пост у своєму мікроблозі, в якому назвав Дідьє "французиком з Бордо".
"Багато хто знає, що у нас в колегії є так званий "аналітичний відділ". Крім аналітики, необхідної нам для роботи, відділ займається отриманням "секретної інформації". І ось "розвідка" донесла... Дійсно, представник "французика з Бордо" прибув вчора в Мосміськсуд. Однак... Заява від "французика з Б." не прийнята. Причини? І можливо - це найголовніше: ВІДСУТНІСТЬ ЕКСПЕРТИЗИ і якихось ще основоположних документів. от тобі й маєш .. Сам же позов до Філіпу Кіркорову становить не 75 млн. рублів, а 5млн.! Ще 5 млн рублів - за моральні Французькі страждання. Питання: чому ми повинні були слухати цю охинею про 70 або 75 мільйонів?! Навіщо це було придумано ?! Не кажучи вже про те , що жоден російський суд не присудить якомусь Дідьє за моральні страждання жадану їм п'ятірку! у нього, що, від переживань порушилося сечовипускання і виникли проблеми ночами?! Він лежав у лікарні, і йшли камені з піском? Була операція? Що за дурниця?", - написав російський співак.
"Пан Трунов (Ігор Трунов - представник групи Space - прим. ред.) Весь час говорить що хоче закінчити справу мировою угодою. А чому тоді його "Фр. з Б." не написав листа Кіркорову до суду з проханням не виконувати цей твір? Можливо Філіп уважив би і сечовід не страждав би так на п'ять мільйонів? Что все-таки з якихось причин потрібен скандал і трохи грошей?", - додав він.


Space - французька група, виконує музику в жанрі "космічної" електроніки і диско. Була заснована Дідьє Маруані в 1976 році. Через кілька років Дідьє пішов з групи і почав сольну кар'єру. А в 1990 року Дідьє Маруані повернув собі назву групи Space.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Кіркоров став жертвою "прокляття Мадонни". Прихильниця зірки російської естради наступила йому на довгий шлейф плаща під час його ходи до сцени.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?