Кисельов показав, як "Циркон" летить на Пентагон і резиденцію Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Кисельов показав, як "Циркон" летить на Пентагон і резиденцію Трампа

Кисельов показав, як "Циркон" летить на Пентагон і резиденцію Трампа
Джерело:  online.ua

Головний пропагандист Кремля Дмитро Кисельов у своїй програмі показав як російські гіперзвукові ракети "Циркон" летять на такі мішені, як Пентагон чи заміська резиденція президента США Кемп-Девід, передає ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс".

Так, у програмі "Вести недели", що вийшла у минулу неділю, її ведучий Дмитро Кисельов, коментуючи виступ президента РФ Володимира Путіна перед Федеральними зборами та вихваляння новітньою зброєю, показав графіком, куди можуть полетіти російські ракети. Варто зазначити, що в якості мішеней були позначені Пентагон, заміська резиденція президента США Кемп-Девід, Об'єднаний комітет начальників штабів в Форт Рітчі та інші локації, що мають стратегічне значення в США.

Пропагандист стверджує, що ракеті "Циркон" вистачить менше п'яти хвилин, щоб долетіти до вказаних цілей.

"Менше 5 хвилин. Задачка для школяра третього класу. Ось він підльотний час - 5 хвилин. Тому Путін і каже: порахуйте. Чи потрібно вам розташовувати свої ракети проти нас у Європі? Поки ми нікому не погрожуємо. Але якщо ракети будуть розміщені, то відповідь буде миттєвою", - заявив пропагандист.

Що цікаво, пізніше Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі не несуть відповідальності за сюжети, показані на російських телеканалах, в тому числі і державних.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що скандально відома російська пропагандистка  Ольга Скабєєва вкотре не посоромилася вигадати новий фейк про Україну.  Цього разу вона в телеефірі заявила, що нібито в Україні через переохолодження масово помирають люди. І відбувається це начебто через відмову від російського газу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?