Кисіль: у Яроша цікаво висловилися про ситуацію на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Кисіль: у Яроша цікаво висловилися про ситуацію на Донбасі

Кисіль: у Яроша цікаво висловилися про ситуацію на Донбасі
Джерело:  online.ua

Учасник боїв за Донецький аеропорт, глава правління Державницької ініціативи Яроша Андрій Шараскін з позивним Богема описав те, що відбувається в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі одним словом - кисіль.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Читайте також: Доба в АТО: з'явилася інформація про кількість обстрілів і обурливий інцидент на КПВВ


"Є дуже чітка різниця відчуттів після того, як це було в 2014-15 році, і як зараз, коли ти заїжджаєш і розумієш, що це все одна велика іграшка. І одна основна задача: вижити і таки виконати своє завдання. Немає тих відчуттів, які були в ті роки. Зайвої тривоги, ще чогось. Розцінюю це як в мистецтві: гра. Гра як спосіб існування. Ми розуміємо, що відбувається. Де можемо - впливаємо на ці процеси. Вибиває з почуття штучності того, що відбувається, відчуття, що все це - гра, тільки важке поранення побратима. Тому що здоров'я не повернеш. Життя не повернеш", - підкреслив Шараскін.


"Знання примножує скорботу". Чим більше ти отримуєш інформації, тим більше твій горизонт розширюється - і тоді ти можеш більш повно оцінити якусь картинку. І тому для мене особисто це виглядає як великі процеси, які йшли, йдуть і йтимуть. Тому що це повинно бути", - продовжив він.


Читайте також: Україна ніколи не напала б на Росію: у Яроша назвали причину


"Навіть інше: це якраз момент становлення нації. І те, що відбувається зараз, прискорює закінчення однієї епохи, на зміну якій повиненна прийти інша. Фактично, зараз у нас проходить відстрочена буржуазна революція, яка повинна була змінити суспільні відносини. 2013-14 роки, Майдан - це практично той революційний процес, який Європа пережила в позаминулому-минулому століттях, як де. Коли люди розуміють, що є еліти, які забрали з собою все, залишивши народ поза процесом. Що у нас або сила права або право сили ", - резюмував Богема.


Нагадаємо,  про створення національного руху "Державницька ініціатива Яроша" український політик, екс-лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош заявив в лютому 2016 року.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Замість Росії будуть нові держави, а ми в цьому допоможемо - соратник Яроша.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?