Китай заблокував доступ до низки провідних іноземних ЗМІ: подробиці
Категорія
Технології
Дата публікації

Китай заблокував доступ до низки провідних іноземних ЗМІ: подробиці

Китай заблокував доступ до низки провідних іноземних ЗМІ: подробиці
Джерело:  online.ua

Китай нещодавно заблокував доступ до сайтів The Washington Post і The Guardian, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Business Insider.

Зазначимо, що до недавнього часу The Washinghton Post і The Guardian були одними з останніх англомовних світових ЗМІ, доступних для китайських користувачів. Раніше в країні закрили доступ до Bloomberg, The New York Times, Reuters і The Wall Street Journal.

Крім того, цензор також заблокував за ключовими словами зображення і дописи в соціальній мрежі WeChat, присвячені подіям на площі Тяньаньмень у червні 1989 року. В країні також давно заблоковано доступ до сервісів Facebook, Twitter, YouTube та WhatsApp.

З 15 квітня по 4 червня 1989 року на площі Тяньаньмень в Китаї відбувалися акції протесту, головним учасником яких були студенти. 4 червня протестантів розігнали із застосуванням танків. За різними даними, загинули від 200 до 1 тис осіб.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Китай вперше в своїй історії запустив ракету в космос з морської платформи, скориставшись власною, унікальною технологією запуску.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?