Китайський коронавірус несподівано порушив плани Ілона Маска
Категорія
Технології
Дата публікації

Китайський коронавірус несподівано порушив плани Ілона Маска

Китайський коронавірус несподівано порушив плани Ілона Маска
Джерело:  online.ua

Керівництво корпорації Tesla тимчасово припинило роботу заводу, який нещодавно відкрили у китайському Шанхаї. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Techcrunch.

За журналістськими відомостями, наразі невідомі наслідки такого рішення для компанії. Очікується, що серйозних втрат не станеться, бо виробництво на китайському підприємстві ще не сягнуло повномасштабності.

Нагадаємо, за останніми даними 30 січня вже 170 осіб загинули внаслідок розповсюдження коронавірусу. Інфекція вийшла за межі Китаю та виявлена в США, Південній Кореї, Японії, Таїланді, Камбоджі, ОАЕ, Франції, Німеччині, Австралії, Малайзії, В'єтнамі, Сингапурі, Шрі-Ланці.

Цікаво, що Tesla Ілона Маска стала не першою іноземною корпорацією, яка тимчасово припинила роботу підприємств в КНР через коронавірус. Відповідне рішення вже прийняли у McDonald’s, Starbucks, KFC та інших компаніях.

Завод Tesla відкрився буквально нещодавно. Під час офіційної презентації Маск несподівано почав танцювати.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно корпорація Tesla вразила мережу своїми показниками. Вона обійшла "класичні" автомобільні підприємства у Сполучених Штатах — компанії Ford та General Motors — за рівнем прибутку у 2019 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?