Китайці почали продавати чашки та футболки з зображенням Зеленського
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Китайці почали продавати чашки та футболки з зображенням Зеленського

Китайці почали продавати чашки та футболки з зображенням Зеленського
Джерело:  online.ua

Користувачі соціальних мереж помітили, що в найбільшому китайському інтернет-магазині Aliexpress з’явились в продажу сувеніри із зображенням нового президента України Володимира Зеленського. Як повідомляє ONLINE.UA, всі бажаючі можуть придбати чашки, футболки та чохли на мобільний телефон з силуетом глави держави.

Судячи з цінників, вибори з зображення Володимира Зеленського коштують не надто дорого. Футболки (4-х видів) в середньому обійдуться в 10-13 доларів в залежності від розміру. Як правило, китайці копіюють зображення президента з серіалу «Слуга народу». Футболок з більш свіжими фотографіями (після інавгурації) на Aliexpress ще немає.

Також в інтернет-магазині можна знайти 7 видів чохлів до смартфонів. Коштують вони дешево: від 0,91 до 2,09 долара США за одиницю.

Найбільш цікавим сувеніром з Зеленським є кружка для гарячих напоїв. У звичайному стані вона має чорний колір. Але після того, як в неї наллють гарячий чай, каву або бульйон, на стінках чашки починає проявлятися зображення «Слуги народу». Коштує така кружка не так вже й дешево – 12,75 долара за штуку.

На користь покупки сувенірів з Китаю може зіграти те, що доставка в Україну для більшості товарів з Aliexpress залишається безкоштовною. Однак через те, що для доставки використовується звичайна поштова служба, чекати на посилку доведеться кілька тижнів.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, чи зустрінеться Зеленський з Трампом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?