Ківа дорікнув Бойку та іншим політикам в спробах приховувати єврейське коріння
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ківа дорікнув Бойку та іншим політикам в спробах приховувати єврейське коріння

Ківа дорікнув Бойку та іншим політикам в спробах приховувати єврейське коріння
Джерело:  Коментарі

Народному депутату та лідеру «Опозиційного блоку» Юрію Бойку не слід соромитися єврейської національності своєї матері, яку він всіляко намагається приховати. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив громадський активіст і політичний діяч Ілля Ківа. Про це повідомляє Комментарии.ua, передає ONLINE.UA.

«Дивно, звичайно, що деякі громадяни України соромляться, як-то ховають своє коріння. Припустимо, у Юрія Бойка мама єврейської національності, яку він чомусь приховує. Не треба боятися своєї національності!» - закликав він.

Він зазначив, що подібна історія відбувається і з народним депутатом Бориславом Березою, який всіляко «йде» від історії своєї національності. При цьому в якості позитивного прикладу, коли громадянин України не соромиться своєї національності, Ківа привів лідера партії «За життя» Вадима Рабіновича.

«Ось я хотів в приклад поставити вашого провідного Вадима Зіновійовича Рабіновича. Ви подивіться: він на тому, що він є єврейської національності, піднімає рейтинг своєї передачі», - заявив активіст.

На його думку, українців увагу спеціально перемикають на проблематику національності, щоб відвернути від економічних проблем, які сьогодні склалися в країні.

«Насправді ми дуже толерантні люди. Ми вживаємося і уживалися все життя з усіма національностями: з ромами, з євреями, з болгарами і так далі. І нічого не треба боятися, не треба соромитися своєї національності. Це ж, в общем-то, твоя ідентичність. Так, ми українці. Але ми настільки багатогранні!»- підкреслив політик.

Він вважає, що громадяни України повинні навчитися поважати один одного незалежно від національності.

«Повірте мені: ми повинні навчитися розуміти один одного - це ж і є взаємна повага. Але! Ось в цьому всім взаємній повазі повинна бути одна дуже важлива точка: все ми повинні шанувати і поважати закон. І неважливо, єврей ти, циган ти, президент, депутат, двірник - буква закону одна для всіх. І ось тільки неминучість покарання дасть можливість стабілізувати сьогоднішню ситуацію в країні », - констатував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?