Ківа пояснив відмову від переатестації і вразив заявою про Саакашвілі
Категорія
Політика
Дата публікації

Ківа пояснив відмову від переатестації і вразив заявою про Саакашвілі

Ківа пояснив відмову від переатестації і вразив заявою про Саакашвілі
Джерело:  apostrophe.ua

Скандальний керівник департаменту протидії наркозлочинності Ілля Ківа заявив про те, що губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі планує захопити Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Апостроф.
"Коли я почав боротися з наркозлочинністю, а значить і фармакологічною мафією, я усвідомлював, на що я йду і з чим мені, можливо, доведеться зіткнутися, але навіть для мене це лайно виявилося сильно брудним. Перше, з чого я почав, це вирішив прибрати найстрашніший для життя і найдешевший, а значить доступний і поширений наркотик дезоморфін, в народі "крокодил", з чого починають наші діти, маючи безперешкодно можливість купувати його в аптеках. Сьогодні за останні 5 років ця проблема вже переросла в епідемію і омолодила наркозалежних до 13-14 років в Україні. Крім знищення нарколабораторій в країні, які до цього приносили величезний "комусь" прибуток, я замахнувся на "святая-святих", а це недоторканний фармакологічний ринок в нашій країні, що має багатомільйонні прибутки від продажу кодеїновмісних препаратів, якими себе і вбивають наркозалежні. Мною було порушено питання про контроль за цим препаратом, а значить і падінням чорного ринку, а значить і падінням божевільних прибутків, і тут все почалося і з усіх боків - звільнення, загрози, шантаж і зі усіх боків, ЗМІ, народні депутати, громадські активісти", - сказав Ківа.
За його словами, на нього тисне нардеп Мустафа Найєм, "сподвижник" Міхеїла Саакашвілі, який "спонсорує кампанію із захоплення України".
"Проблема була тільки в тому, що мій департамент постійно показував позитивний результат і за півроку не допустив жодної помилки, яку можна було пред'явити по роботі, але ворог витончений і сильний. Компанія "Інтерхім"- основний виробник кодеїновмісних в країні, а значить і контролер ринку збуту, мала досить широкий арсенал протидії, а це і народний депутат Олександра Кужель, яка закидає Національну поліцію своїми запитами, ряд чиновників в МОЗі, які всіма силами блокують будь-які зазіхання на їх бізнес, але головне, вони починають спонсорувати кампанію із захоплення України Михайлом Саакашвілі, що так само збільшує можливість тиску на мене, народний депутат Мустафа Найєм, сподвижник Міхо, з боку, через ЗМІ, "Українська правда" і свого брата Масі, починає розхитувати ситуацію про мою переатестацію, членом комісії якої він є і де у них все підготовлено для мого зняття, так само і окремими членами комісії, такими як Роман Синіцин, поливати мене брудом, щоб виправдати свої дії", - заявив керівник департаменту протидії наркозлочинності.
Він упевнений, що політики хочуть у будь-який спосіб зняти його з посади.
"Завдання, яке перед ними поставлене ​​- це зняти мене з посади будь-яким способом до винесення рішення про предметно кількісний облік суворої звітності кодеїновмісних препаратів, проект якого я подав на розгляд до Кабміну і МОЗ. Немає людини, немає проблеми. Але я поки є і спати вони, суки, спокійно не будуть! Окреме спасибі Арсену Авакову за його принципову позицію, без нього ці б ** ді мене б, звичайно, давно зжерли! А боюся я тільки Господа Бога нашого Ісуса Христа! Слава Україні!" - зазначив Ківа.
Таку заяву Ківа зробив на своїй сторінці в Facebook, але пізніше пост видалив. Однак видання встигло зробити скріншоти.

Нагадаємо, один із співзасновників ініціативи "Народний тил" і волонтер Роман Синіцин розповів подробиці з минулого Іллі Ківи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?