Ківа різко відповів Деканоїдзе і підлестив Авакову
Категорія
Політика
Дата публікації

Ківа різко відповів Деканоїдзе і підлестив Авакову

Ківа різко відповів Деканоїдзе і підлестив Авакову
Джерело:  Еспресо

Скандальний начальник Департаменту по протидії наркозлочинності Ілля Ківа готовий піти тільки за наказом глави МВС Арсена Авакова, при тому, що глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе хоче звільнити його нібито ще з грудня 2015 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю поліцейського Еспресо.TV.
За словами Ківи, він не знає про заяву Деканоїдзе, яка ініціювала його відставку.
"Це її право. Вона це робить з грудня місяця", - заявив він.
При цьому Ківа запевнив, що глава Нацполіції просто «шукає привід» для звільнення, звинувачуючи його в некоректних висловлюваннях про учасників АТО.
"Знаєте що, нехай вона не перекручує з тієї простої причини, що більше, ніж я, мало хто зробив для АТОшників. Можливо, міністр (очевидно, глава МВС Арсен Аваков - Ред.). АТОшники у мене працюють, за АТОшниками я завжди стежу. Я дуже багато приділяю уваги АТОшникам. Вона хоче знайти привід?" - сказав він.
Крім того, глава відділу по боротьбі з наркозлочинністю заявив, що погодиться на відставку тільки, якщо "буде поставлено завдання міністром внутрішніх справ".
"Для мене це буде догма", - резюмував він.
Як відомо, раніше Деканоїдзе заявила: "Я подаю документи на звільнення Ківи і дуже сподіваюся, що міністр підтримає, тому що його слова, особливо про АТОшників, - це неприйнятно".
Раніше Ківа допустив некоректне висловлювання про учасників АТО: "Зараз цих АТОшників, яким нічим зайнятися, повно. А рука тільки до автомата і звикла".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ківа розповів про «безліч наркоманів» в середовищі українських політиків, а також шокував розповіддю про власне минуле.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?