Киян можуть залишити без маршруток
Категорія
Культура
Дата публікації

Киян можуть залишити без маршруток

Киян можуть залишити без маршруток
Джерело:  5 канал

Понад десять тисяч киян підтримали петицію про заборону маршрутного таксі в столиці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 5 канал.
Автором петиції стала киянка, яка зараз проживає на Філіппінах, але все ж не залишила ідею звільнити рідне місто від маршруток.
Незважаючи на те, що петиція набрала достатню кількість підписів, останнє слово залишається за депутатами. Якщо Київрада підтримає звернення, то відмовитися від послуг приватних перевізників столиця зможе вже через три роки.
У столичному Департаменті транспорту звітують: в минулому році закрили 14 маршрутів приватних перевізників. Зате на вулиці міста виїхали 40 нових тролейбусів і 60 відремонтованих автобусів.
Нагадаємо, з метою розвитку транспортної мережі Києва експерти Світового банку запропонували столиці оптимізувати 90 автобусних маршрутів, змінити принцип роботи і вид транспорту.
Також повідомлялося, що на головній вулиці столиці активісти провели акцію "Закохані в Київ", в рамках якої вимагали повернути традицію перекривання Хрещатика для транспорту на вихідні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?