Киян попередили про небезпеку - що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Киян попередили про небезпеку - що сталося

Киян попередили про небезпеку - що сталося
Джерело:  online.ua

У перші дні весни, 1 і 2 березня, Україна опиниться під впливом атмосферної боротьби, через яку в багатьох регіонах буде сильний вітер. У Києві та Київській області очікуються пориви до 15-20 м/с. Рятувальники попередили киян про небезпеку 1 рівня. Точний прогноз погоди повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр і пресслужбу ДСЧС.

За прогнозом синоптиків, 1 березня на заході і в центрі України очікуються дощі та мокрий сніг. Температура повітря буде плюсовою - +7 ... + 12°С вдень, вночі - +3 ... + 5°С. До кінця доби у Києві та області очікується штормовий вітер. Встановлено 1 рівень небезпеки, жовтий.

У понеділок, 2 березня, сухо і сонячно буде лише на сході та півдні України. В інших регіонах погода не порадує. Очікуються дощі. Стовпчики термометрів будуть триматися на плюсових значеннях. Тільки вночі в Луганській, Донецькій та Харківській областях будуть незначні морози до -1 ...- 3°С.

Загалом упродовж наступного тижня погода в Україні буде весняною. Повітря прогріється до + 14°С в денний час. Можливі незначні опади.

Синоптики стверджують, що зима вже не повернеться в Україну. За їхнім прогнозом, погода в березні буде порівняно теплою. Середня місячна температура повітря по країні буде на рівні 1-7°С тепла, що на 2-3°С вище значень за багато років.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кілька днів тому в окремі райони України прийшла справжня зима. У Карпатах изза снігопадів утворилися метрові замети.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?