Киян попередили про нову небезпеку у столиці - що треба знати
Категорія
Україна
Дата публікації

Киян попередили про нову небезпеку у столиці - що треба знати

Киян попередили про нову небезпеку у столиці - що треба знати
Джерело:  online.ua

У Києві на середу, 6 листопада, прогнозують посилення вітру до 15-24 метрів на секунду. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

За офіційними даними, такі показники говорять про перший рівень небезпеки (жовтий).

Згідно з інформацією Київської міської державної адміністрації, жителям столиці та гостям міста потрібно бути обережними. Управління з питань цивільного захисту рекомендує дотримуватися відповідних правил безпеки.

Загалом йдеться про щільне закриття вікон; прибирання з балконів і лоджій предметів, які можуть випасти; обережне переміщення вулицями - подалі від рекламних конструкцій, ЛЕП, дерев.

Влада закликає автомобілістів не паркувати транспорт біля конструкцій чи дерев. Особливо наголошується на тополях.

"Управління з питань цивільного захисту рекомендує при падінні дерев чи гілок, при травмуванні людей тощо негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101 або 103", - підкреслили у КМДА.

Як повідомляв ONLINE.UA, на початку листопада у Київ повернулася тепла погода. Центральна геофізична обсерваторія вже проінформувала про побиття нового температурного рекорду. У понеділок, 4 листопада, повітря прогрілося до рекордних 14,9 градуса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?