Киян труять таємничим препаратом і грабують: соцмережі гаряче обговорюють інцидент
Категорія
Події
Дата публікації

Киян труять таємничим препаратом і грабують: соцмережі гаряче обговорюють інцидент

Киян труять таємничим препаратом і грабують: соцмережі гаряче обговорюють інцидент
Джерело:  online.ua

У мережі повідомили про випадок пограбування пасажира таксистом: водій пригостив клієнта кавою, в яку був підмішаний невідомий препарат.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook активіста Романа Малка.
«Днями я мало не збив людину, яка сиділа вночі роздягнена по центру дороги. Він знаходився в неосудному стані, піна - слюні з рота. За зовнішніми ознаками - передоз від наркотиків, але термобілизна і футболка на ньому досить дорогі. Якийсь не звичайний "наркоман" і взагалі все якось дивно. Ми надали йому першу допомогу і далі його передали в руки швидкої допомоги і поліції», - написав Малко.
«Цей хлопець зі мною зв'язався і попросив про зустріч. Хлопця звати Льоня», - продовжив активіст.
Читайте також: О купанти на Донбасі спокійно грабують людей: з'явилися нові факти

«Отже, як все було насправді: після роботи він загнав своє авто в гараж підремонтувати, з сусідом трохи випили і, відремонтувавши автомобіль, він почав викликати таксі. Позаяк це ніч вихідних, на таксі він чекав близько години (нормальна практика таксі в Києві вночі) і так і не дочекався. Він вийшов на дорогу і "з руки" зупинив таксиста. Останнє що він пам'ятає - таксист запропонував випити по дорозі кави», - написав Малко.
«Прийшов до тями через 1,5 доби в лікарні. Вчасно надана медична допомога врятувала йому життя. Що відбувалося за цей час - не пам'ятає. Його просто пограбували, підсипали в каву невідому речовину (кров і аналізи здав - чекають результату). Вкрали 3000 грн, телефон, водійське посвідчення і каблучку, яку подарував йому брат. Заяву в поліцію написано. Друзі, будьте уважні з незнайомими людьми!» - додав Малко.
Новина викликала шквал коментарів.
Nataliia Dakhno: І це правильно! Головне, що хлопець живий і здоровий, завдяки вашій небайдужості! І надія, що цього таксиста-нелюда поліція знайде, і він понесе покарання.
Олександр Чуперка: Моїй дружині в коктейль в клубі підлили, добре, що я був поруч, встиг підхопити дружину на руки.
A.S. Ustenko: У мене знайома також постраждала. Район площі Шевченка, два тижні тому.



Як повідомляв ONLINE.UA, 5 січня в Києві поліцейський спецназ і співробітники карного розшуку провели операцію із затримання групи озброєних розбійників, які "спеціалізувалися" на пограбуванні підпільних гральних закладів і казино.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?