Киянам підготували вечірній сюрприз у День Незалежності
Категорія
Україна
Дата публікації

Киянам підготували вечірній сюрприз у День Незалежності

Киянам підготували вечірній сюрприз у День Незалежності
Джерело:  online.ua

Керівництво КП "Київміськсвітло" вирішило порадувати киян святковою ілюмінацією з нагоди 28-ї річниці Незалежності України у суботу, 24 серпня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво підприємства.

"На Європейській площі та вулиці Хрещатик у Шевченківському районі столиці засвітиться святкова ілюмінація", - пояснила прес-служба у Facebook.

За офіційною інформацією, на Хрещатику ілюмінація матиме вигляд білого тризуба та прапора. Європейська площа отримає ілюмінацію у формі світло-білого та жовтого листя над проїжджою частиною.

Комунальне підприємство відзначає, що ставило за мету подарувати жителям та гостям столиці святковий настрій у День Незалежності.

Нагадаємо, у центрі Києва запланована низка святкових та урочистих заходів: Хода Гідності, концерти тощо. Також у різних районах певні локальні івенти, що пов'язані зі святом Дня Незалежності.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, київське метро вирішило обмежити вхід та вихід на станціях "Майдан Незалежності" та "Хрещатик" - з вулиць Інститутської та Героїв Небесної Сотні. Це напряму пов'язане з організацією святкових заходів 24 серпня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?