Киянам розповіли, чи перерахують величезні платіжки за тепло
Категорія
Економіка
Дата публікації

Киянам розповіли, чи перерахують величезні платіжки за тепло

Киянам розповіли, чи перерахують величезні платіжки за тепло
Джерело:  online.ua

У Київській міській державній адміністрації вважають, що підстав для проведення перерахунку за більшістю платіжок за тепло, виставлених ПАТ "Київенерго" жителям столиці, немає, про що заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
"За дорученням мера ми комісійно розібрали це питання із залученням фахівців НКРЕКУ і Мінрегіону. Висновок такий, що "Київенерго" при нарахуванні використовувало методику, затверджену постановою №1037, згідно з вимогами чинного законодавства», - сказав Пантелєєв.
«Порушень ми там не знайшли ... підстав для перерахунку в цій категорії (в будинках, в яких немає будинкових лічильників тепла і рахунки формуються розрахунковим методом - Ред.) немає", - додав заступник голови КМДА.
При цьому комерційний директор "Київенерго" Євген Бушма повідомив, що перерахунок буде проведений тільки щодо 654 будинків, які обладнані будинковими лічильниками тепла, проте рахунки їх жителям були виставлені виходячи з розрахунків за методикою.
Читайте також: Не можна шокувати людей: Петренко розповів про оплату комуналки в розстрочку


Раніше на засіданні Кабміну прем'єр

Володимир Гройсман обурився помилками в платіжках, які привели до дуже великих сум, і зажадав їх перерахувати

.


У свою чергу міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що його відомство перевірить, чи не були ці помилки допущені навмисне зі злим умислом.


Міністр інформаційної політики Юрій Стець тоді заявляв, що таким чином людей намагалися спровокувати вийти на вулиці і почати заворушення.


Як повідомляв ONLINE.UA,

студія "Квартал 95" зробила новий жорсткий номер з жартами про величезні суми, які отримали українці в квитанціях на оплату комунальних платежів

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?