Киянка стала винуватицею моторошної трагедії зі своїми дітьми: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Киянка стала винуватицею моторошної трагедії зі своїми дітьми: з'явилися фото

Киянка стала винуватицею моторошної трагедії зі своїми дітьми: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Мешканка Києва, уродженка Миколаївської області, залишила на дев'ять днів без нагляду двох своїх малолітніх дітей, в результаті чого однорічний хлопчик загинув.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в місті Києві.
«Дітки дев'ять днів без нагляду були одні в квартирі: хлопчик помер, а за життя його сестрички борються лікарі», - сказано в повідомленні.
Повідомлення про трагедію надійшло в поліцію в ніч на 6 грудня.
«20-річна горе-мати виявила свого однорічного сина мертвим, а її дворічна дочка перебувала в непритомному стані», - зазначають правоохоронці.
Читайте також: Скандал зі знущаннями з дитини під Києвом: з'явилася гучна подробиця
«За словами начальника слідчого відділу Голосіївського управління поліції Олександра Самусенка, тіло хлопчика направили в морг, а за життя дівчинки борються лікарі. Слідчі встановили, що, залишивши дітей вдома, жінка проводила час разом з коханцем в районі столичних Березняків», - сказано в повідомленні поліції.
Жінку затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.
Як повідомляв ONLINE.UA, на початку листопада в Києві правоохоронці виявили наркопритон, в якому під замком жив 3-річний хлопчик.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?