Київ накрило густим і їдким димом: місцеві жителі публікують красномовні фото
Категорія
Події
Дата публікації

Київ накрило густим і їдким димом: місцеві жителі публікують красномовні фото

Київ накрило густим і їдким димом: місцеві жителі публікують красномовні фото
Джерело:  online.ua

З самого ранку 5 травня декілька житлових районів Києва затягнуло густим і їдким димом. Причиною тому, на думку місцевих жителів, стали пожежі в відомих фруктових садах на агрокомбінаті Пуща-Водиця.

Красномовні фото затягнутого димом Києва кияни активно публікують в соцмережах, передає ONLINE.UА.

Користувачі мережі вказують, що жертвами димової завіси стали жителі Вітряних гір, Мостиського масиву, Виногдаря і Куренівки. Пізніше смог поширився на Подільський, Солом'янський і Святошинський райони.

Кияни вважають, що причиною появи їдкого диму над Києвом стали загоряння фруктових садів, які стали наслідком недавнього конфлікту між працівниками агрокомбінату і будівельної компанії щодо наміру зведення на місці садів житлових комплексів.

У ГСЧС спростовують, що Київ затягнуло димом через пожежі на території агрокомбінату. Пожежні стверджують, що димова завіса виникла через загоряння сміттєзвалища, а не фруктових садів.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Києві в ніч з 4 на 5 травня від вибуху гранати загинув чоловік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?