Київ не здатен проводити конкурси масштабу Євробачення - Путін
Категорія
Світ
Дата публікації

Київ не здатен проводити конкурси масштабу Євробачення - Путін

Київ не здатен проводити конкурси масштабу Євробачення - Путін

Президент Росії Володимир Путін заявив, що нинішня київська влада не здатна проводити заходи масштабу Євробачення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.

 "Що стосується Євробачення, ті, хто хотів подивитися, завжди могли це зробити в інтернеті. А те, що наші структури, причетні до цього процесу, відмовилися брати участь – думаю, вчинили правильно, тому що, на мій погляд, нинішня київська влада не здатна проводити подібні заходи", - сказав Путін журналістам, говорячи про своє ставлення до цього конкурсу.

Читайте також: І тут вилазить одна, вибачте, "дупа" — Порошенко про інцидент під час Євробачення

Нагадаємо, фінал Євробачення-2017 пройшов у Києві у ніч на 14 травня. Перемогу отримав співак з Португалії Сальвадор Собрал.

Як відомо, учасницю від Росії Юлію Самойлову не допустили на територію України через її незаконний в'їзд на територію тимчасово окупованої території АР Крим. Після цього російські канали відмовилися транслювати конкурс.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Путін перед зустріччю із президентом Чехії Мілошем Земаном у Китаї видав жарт щодо "ліквідації" журналістів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?