Київ попередили про небезпеку - подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Київ попередили про небезпеку - подробиці

Київ попередили про небезпеку - подробиці
Джерело:  online.ua

Державна служба з надзвичайних ситуацій попередила про зміни у погоді в Києві. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на анонс рятівників.

За інформацією синоптиків, столицю огорне туман.

"Увага! Попередження про туман у Києві. За прогнозами Українського гідрометеорологічного центру у Києві ввечері 10 грудня, вночі та в першій половині дня 11 грудня туман, видимість 200-500м", - пояснили у ДСНС.

Загалом туманна погода запанує на території багатьох українських регіонів. Згідно з попередженням Укргідрометцентру, встановлено I рівень небезпеки - "жовтий".

Погода буде прохолодна через вологе повітря та відсутність сонця. Втім, опадів не передбачається. Зокрема й в українській столиці.

Нещодавно ONLINE.UA нагадував про різдвяні та новорічні свята, що наближаються. Під час цих довгоочікуваних канікул у Києві працюватимуть безліч локацій  з розвагами, у яких можна відпочити з друзями чи родиною.

Зокрема, ONLINE.UA підготував спеціальну святкову підбірку, у якій розповів про усі місця, де можна зустріти Новий рік-2020. Серед згаданих - Контрактова та Софійська площі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?