Київ потрапив до рейтингу найкращих міст Європи зі смачною їжею
Категорія
Україна
Дата публікації

Київ потрапив до рейтингу найкращих міст Європи зі смачною їжею

Київ потрапив до рейтингу найкращих міст Європи зі смачною їжею
Джерело:  online.ua

Столиця України стала одним з найбільш привабливих міст Європи для гастрономічного туризму. Смачна їжа в закладах Києва опинилась на одному рівні з кухнями французького Прованса та іспанської Ібіци. Рейтинг кращих міст для гастротурізма склали експерти британського видання The Independent, передає ONLINE.UA.

Експерти відзначили, що Київ туристам може запропонувати не тільки смачну українську кухню з борщем і котлетами. Там підкреслили, що в українській столиці варто покуштувати вареники, свинячі вушка і страви грузинської кухні. Автори рейтингу відзначають, що Київ привабливий не тільки для бажаючих спробувати щось смачненьке. Вони підкреслюють, що ресторани в столиці України ще можуть здивувати і приємними цінами.

Крім Києва в рейтинг кращих міст Європи для гатсротуризму потрапили французькі Марсель і Прованс, іспанська Ібіца, мальтійська Валлетта, грецькі Афіни та італійські Курмайор і Альта-Бадія.

Додамо, гастротуризм - порівняно молодий напрямок в туризмі, який стає все більш популярним у всьому світі. Цей вид туризму передбачає пізнавання нової культури через призму національних страв.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Київ вирвався вперед в рейтингу найкомфортніших міст світу. Українська столиця з 140 позиції піднялася на 117. Другий рік поспіль лідерство в цьому рейтингу утримує австрійський Відень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?