Київ все гальмує: Кремль висунув Україні гучні звинувачення
Категорія
Політика
Дата публікації

Київ все гальмує: Кремль висунув Україні гучні звинувачення

Київ все гальмує: Кремль висунув Україні гучні звинувачення
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що офіційний Київ гальмує реалізацію Мінських домовленостей, а очільник Кремля Володимир Путін "робить все, щоб зрушити з мертвої точки мінський процес", передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Окрім традиційних звинувачень з боку Москви, також прозвучала заява про те, що РФ не планує виходити з мінського процесу, навіть враховуючи факт вбивства ватажка незаконного збройного формування "ДНР" Олександра Захарченка.

"Після події терористичного акту дуже складно про щось говорити з українською стороною, але це не означає, що Росія виходить з мінського процесу... Будь-які переговори ведуться для досягнення результату і вести переговори заради самого процесу не зовсім розумне заняття. Президент Путін робить все, щоб зрушити з мертвої точки мінський процес", – заявив Пєсков.

Варто зазначити, що речник Кремля відмовився розповідати журналістам, хто б міг замінити Захарченка на посаді ватажка ОРДО.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що єдиним способом врегулювання збройного конфлікту на території окупованого Донбасу є виконання Мінських домовленостей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?