Київ завалило снігом, дороги замело, в соцмережах обурюються: з'явилися відео та фото
Категорія
Події
Дата публікації

Київ завалило снігом, дороги замело, в соцмережах обурюються: з'явилися відео та фото

Київ завалило снігом, дороги замело, в соцмережах обурюються: з'явилися відео та фото
Джерело:  online.ua

У мережі обурені тим, що в результаті сильного снігопаду в Києві замело дороги, а столична влада нічого не робить для усунення наслідків стихії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на записи в соцмережах.
Відомий журналіст і блогер Денис Казанський в Facebook пише, що після нічного снігопаду вулиці Києва ніхто не прибирає.
"Київська влада вирішила сьогодні не чистити вулиці столиці після нічного снігопаду. Всі дороги заметені навіть в центрі, але снігоприбиральної техніки не видно. Люди публікують зйомки з відеореєстраторів та фотографії заметів на вулицях, і ніде жодного трактора. Техніку з якоїсь причини вирішили на вулиці не випускати. Дуже сумна ситуація. Мерія просто поклала на киян", - написав він.
Читайте також: У "Борисполі" розповіли про вплив негоди на авіарейси
Радник мера Києва Дмитро Білоцерківець пояснив ситуацію з прибиранням снігу в Києві тим, що "сам факт випадання опадів при такій температурі вже є рідкістю".




"Навіть не знаю, що до цього додати. Думаю, цю фразу потрібно включити в цитати великих людей", - прокоментував його слова Казанський.
Варто відзначити, що деякі користувачі вважають, що кияни і самі можуть прибрати сніг з вулиць.





У мережі снігопад в Києві став приводом для жартів.








Як повідомляв ONLINE.UA,  в результаті різкого погіршення погоди, сильних морозів, снігу і поривчастого вітру, в семи областях України без електрики залишився 71 населений пункт.















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?