Київ зупиняє міський транспорт: як і де отримати перепустку на проїзд
Категорія
Україна
Дата публікації

Київ зупиняє міський транспорт: як і де отримати перепустку на проїзд

Київ зупиняє міський транспорт: як і де отримати перепустку на проїзд
Джерело:  online.ua

З 23 березня Київ зупиняє міський транспорт через карантин по коронавірусу, але не для всіх. Співробітники важливих для життя міста і країни організацій і підприємств зможуть добиратися на роботу маршрутками, тролейбусами і трамваями по спеціальним перепусткам. Як і де отримати перепустку на проїзд в Києві пояснив перший заступник мера Києва Микола Поворозник, передає ONLINE.UA з посиланням на сторінку чиновника в соцмережі.

Представник київської мерії нагадав, що міський транспорт працюватиме в Києві тільки для співробітників об'єктів критичної інфрастурктури міста - це медики, працівники органів державної влади і місцевого самоврядування, комунальники, працівники підприємств, що забезпечують виробництво продуктів харчування, співробітники аптек, Укрпошти та аварійних служб. Спецквітки для проїзду в транспорті їм будуть видаватися на підприємствах, керівники яких повинні звернутися до профільних департаментів КМДА або в Управління з питань цивільного захисту, за місцем розташування - в районні в Києві державні адміністрації.

"Департаменти, управління та РДА, а також органи державної влади, місцевого самоврядування, в тому числі за зверненнями керівників підприємств, установ, організацій, що забезпечують життєдіяльність країни і міста Києва, сформують пропозиції по необхідній кількості спеціальних квитків і передадуть їх до Департаменту транспортної інфраструктури, який забезпечить видачу спеціальних квитків підприємствам ", - уточнив Поворозник.

Нагадаємо, про те, що в Києві посилюють карантин і обмежують роботу міського транспорту повідомив мер Києва Віталій Кличко напередодні. Він терміново звернувся до киян і закликав їх з розумінням поставитися до ситуації, яка відбувається в столиці через введеного карантину і дотримуватися правил обмежень. Кличко попередив, що якщо кількість захворювань коронавірусів в місті зросте, то в столиці можуть посилити заходи обмежень і прийняти більш жорсткі правила щодо пересування.

Раніше ONLINE.UA публікував схему руху транспорту в Києві під час карантину. Пасажири будуть допускатися в маршрутки, тролейбуси і трамваї при наявності спеціальних перепусток, посвідчення особи і засобів індивідуального захисту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?