Київський метрополітен потрапив в скандал з окупованим Кримом
Категорія
Україна
Дата публікації

Київський метрополітен потрапив в скандал з окупованим Кримом

Київський метрополітен потрапив в скандал з окупованим Кримом
Джерело:  online.ua

Працівникам київського метрополітену, які перебувають у профспілці, пропонують відпочити в  окупованому Росією Криму  по безкоштовній путівці.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Олени Юрчина в Facebook.


"Чоловік мій працює в київському метрополітені. Перебуває в профспілці. До 2014 року поїхати куди-небудь по профспілковій путівці для нього було практично неможливо, оскільки ніколи не прагнув, "сало-городину" не носив, як кажется, не намастив-не поїхав. пропонували різні путівки: в Немирів, в Трускавець, в Моршин, для дітей до Болгарії. Путівка коштувала для тих, хто перебуває у профспілці в залежності від напрямку саме мінімальне 10% від повної вартості", - пише вона.


"До Криму пропонували путівки вихідного дня в сел. Рибаче, в якийсь совдепівський пансіонат, то чи він належить метрополітену, то чи ні - не знаю, але він так жодного разу не скористався бо не встигав - найкраще і цікаве закінчувалося перед носом. сьогодні прийшов злий. Зайшов до профспілки, а там йому відразу: "Не хочеш в Крим по путівці з'їздити ... на два тижні ... безкоштовно ... оплачуєш тільки дорогу туди-назад і особисті потреби, проживання-харчування - безкоштовно в сел. Рибальському". Як це? Що це? Він поставив їм ті ж питання..." - додала дівчина.


"Відповіли, що метрополітен уклав договір (?) на п'ять років (з ким? який договір?) і перебуваючі в профспілці КИЇВСЬКОГО метрополітену можуть БЕЗКОШТОВНО користуватися цими послугами ... Захмарно якось, на мій погляд", - розповіла вона.


Нагадаємо,  в Києві біля станції метро "Лісова" невідомий чоловік кинув саморобну вибухівку в магазин дитячого одягу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?