Київського князя в Москві посадили в клітку: з'явилося вражаюче фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Київського князя в Москві посадили в клітку: з'явилося вражаюче фото

Київського князя в Москві посадили в клітку: з'явилося вражаюче фото
Джерело:  online.ua

У ніч з 15 на 16 жовтня на Боровицькій площі в Москві почали установку пам'ятника київському князеві Володимиру.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".


У Москву скульптуру привезли на вантажних платформах з підмосковних Хімок, де її відливали. Доставили пам'ятник не цілісним, а розділеним на кілька частин: фігура князя, рука, хрест і поли плаща. Зварюють скульптуру з бронзи вже на місці спеціально навчені люди.


На створення пам'ятника пішло 25 тонн бронзи. Стільки ж приблизно важить і внутрішній каркас, зроблений зі спеціально обробленої сталі. Встановлювали пам'ятник за допомогою величезного крана, вантажопідйомністю 500 тонн. Сам пам'ятник, поміщений в особливий "футляр" - кондуктор - важив близько 75 тонн.


Саме цей футляр у вигляді клітки висміяли користувачі соцмереж.



"Навіть князя сюди привезли вночі в клітці, як бунтівника. На доказ чудесного перетворення Кремля на Владимирський централ", - написав відомий російський журналіст і телеведучий Антон Красовський.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський пропагандистський телеканал "Зірка", що яро підтримує політику президента Володимира Путіна, видав  фейк про народного депутата України і лідера Радикальної партії Олега Ляшка, який підірвав соцмережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?