Київському чиновнику не дали втекти в ДНР з подарунком Путіна: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Київському чиновнику не дали втекти в ДНР з подарунком Путіна: з'явилися фото

Київському чиновнику не дали втекти в ДНР з подарунком Путіна: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Колишнього керівника "Київенергохолдингу" Юрія Бондаря затримали при спробі втечі на підконтрольну угрупованню ДНР територію Донбасу з іменним годинником від президента Росії Володимира Путіна.
Про це заявив глава Генеральної прокуратури України Юрій Луценко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Генпрокурора.
Луценко зазначив, що чиновника затримали співробітники Служби безпеки, Національної поліції України та Прокуратури Києва за підозрою в розтраті державних коштів в особливо великому розмірі. Зокрема, Бондар є причетним до відчуження акцій, що належать громаді столиці.

Читайте також: Вкрав сотні мільйонів: стало відомо про нове гучне затримання в Україні
"Затриманий готувався до втечі на територію т.зв. ДНР. Знайдений під час обшуку іменний годинник від Путіна - красномовне свідчення союзу п'ятої колони і криміналу", - додав Генпрокурор і опублікував фото годинника.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Юрій Луценко розповів про махінації, які організували посадові особи АТ "Банк "Фінанси та Кредит".




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?