Кличко назвав головну умову для послаблення карантину в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Кличко назвав головну умову для послаблення карантину в Києві

Кличко назвав головну умову для послаблення карантину в Києві
Джерело:  online.ua

Керівництво Києва вважає можливим почати послаблювати карантин лише після того, як столиця пройде пік епідемії COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг мера Віталія Кличка у вівторок, 21 квітня.

За його словами, пік очікується найближчим часом.

"Ми повинні пройти пік хвороби. Його в Україні та місті очікуємо за тиждень-два. Після цього, виходячи із ситуації, будемо впроваджувати поступове послаблення обмежувальних заходів. Сьогодні головне – як ми подолаємо пік захворювання, наскільки великим він буде", - пояснив політик.

Мер зазначив, посадовці розробили план для покрокового скасування обмежень.

Тим часом у Києві зареєстрували 892 випадки нового коронавірусу. Протягом останньої доби - 42 нових інфікованих. Ще двоє українців померли через ураження COVID-19.

Нагадаємо, загалом по Україні виявили 6 125 випадків. За останню добу зареєстрували 415 нових пацієнтів. Лічильник смертей і тих, хто одужав, сягнув 161 та 367 осіб відповідно.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Міністерстві охорони здоров'я попередили про продовження карантинних обмежень по всій Україні. На який саме термін відомство пропонує пролонгувати чинний порядок — читайте у відповідному матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?