Кличко назвав місце прощального бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кличко назвав місце прощального бою

Кличко назвав місце прощального бою
Джерело:  online.ua

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко хоче завершити кар'єру боксера боєм на НСК "Олімпійський" в Києві.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Кличко заявив в інтерв'ю Boxingscene.
"Ця арена відповідає всім вимогам проведення чемпіонських боїв і нічим не поступається найкращим стадіонам Німеччини. Для проведення бою там необхідно враховувати безліч чинників, але було б символічно провести на цій арені мій прощальний бій", - заявив Кличко.
Читайте: Немає факторів, які дозволять Джошуа перемогти Кличка — промоутер
Раніше Володимир Кличко провів у Києві всього один бій. 5 грудня 1998 року у Палаці спорту Володимир зазнав поразки в поєдинку з американцем Россом Пьюріті. В цей же вечір Віталій Кличко в першому раунді уклав італійця Франческо Спінеллі.
Нагадаємо, 29 квітня Кличко битиметься з британцем Ентоні Джошуа за чемпіонські титули WBA, IBF і IBO. Бій пройде на стадіоні "Уемблі" в Лондоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?