Кличко перевірив на собі скляну підлогу на пішохідному мосту (відео)
Категорія
Україна
Дата публікації

Кличко перевірив на собі скляну підлогу на пішохідному мосту (відео)

Кличко перевірив на собі скляну підлогу на пішохідному мосту (відео)
Джерело:  online.ua

Міський голова Києва Віталій Кличко показав останню стадію готовності нового пішохідно-велосипедного мосту, який з’єднає Хрещатий Парк (Арку дружби народів) та Володимирську гірку. Найбільш цікавий для всіх елемент – скляну підлогу Кличко перевірив на собі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook мера столиці.

На відео, яке опублікував Кличко, можна побачити, що він стоїть на скляній підлозі мосту, підтверджуючи тим самим міцність та надійність нової конструкції. Щоправда, він так і не виконав власну обіцянку, яку дав кілька днів тому в ефірі телеканалу «Прямий». Тоді міський голова пообіцяв навіть пострибати на скляній підлозі. Причому не сам, а разом з братом Володимиром. Як повідомив колишній боксер, його вага – 110 кг. У брата – також.

За проектом новий велопішохідний міст буде відкрито до Дня Києва – 26 травня. Зараз тривають останні роботи до публічної презентації.

Довжина мосту – 210 метрів. Висота на різних ділянках – від 20 до 30 метрів. У КМДА запевняють, що велопішохідний міст стане однією з туристичних пам’яток столиці.

Нагадаємо, що в рейтингу британського економічного видання Financial Times два українських міста увійшли в Топ-10 найбільш економічно ефективних у світі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?