Кличко показав британцям, як битиме Джошуа: з'явилося фото і відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кличко показав британцям, як битиме Джошуа: з'явилося фото і відео

Кличко показав британцям, як битиме Джошуа: з'явилося фото і відео
Джерело:  online.ua

У середу ввечері на стадіоні "Уемблі" відбулося відкрите тренування Володимира Кличка напередодні бою проти британця Ентоні Джошуа.

Як повідомляє ONLINE.UA, під час 20-хвилинного тренування Кличко показав британцям та й усьому світу, наскільки готовий до головного бою в кар'єрі.

Дивіться: Кличко — Джошуа: всі подробиці бою 29 квітня

На тренуванні були присутні близько трьох тисяч глядачів. Окремі британці незадоволено вигукували щось на адресу нашого боксера. Після тренування Володимир з рингу звернувся до глядачів.

"Я бачу, деякі з вас незадоволені мною. Це спорт. У нас різні команди. Важливо, що ця ніч буде великою. Люблю свою роботу", - сказав Кличко глядачам.

Дивіться: Бєлєнький: вірю у перемогу Кличка, але не можу кривити душею

Нагадаємо, бій Кличко - Джошуа відбудеться у суботу, 29 квітня, на стадіоні "Уемблі". Боксери битимуться за чемпіонські пояси WBA, IBF і IBO.

ONLINE.UA проведе онлайн-трансляцію бою КЛИЧКО - ДЖОШУА. Початок бою - о 23:45.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?