Кличко повеселив новим конфузом з цифрами: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Кличко повеселив новим конфузом з цифрами: з'явилося відео

Кличко повеселив новим конфузом з цифрами: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Мер Києва Віталій Кличко  в черговий раз обмовився в прямому ефірі, коментуючи старт опалювального сезону в Києві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі NewsOne.


Говорячи про стан доріг в Києві в контексті наближення снігового сезону, Кличко сказав: «Ми отримали допомогу від Німеччини. Сьогодні я зустрічав 15 машин, які були на митниці. 13 з них МАНи і 3 «Мерседеса».


Мер Києва також підкреслив, що в цілому старт опалювального сезону в Києві проходить нармально.


При цьому ведуча телеканалу NewsOne ледь змогла стримати посмішку після обмовки Кличка.


Раніше Кличко насмішив громадськість своєю заявою про те, що його «зами лежать в Кабміні». Кличко мав на увазі те, що Кабінет міністрів України не підписує документи про призначення його радників на посади заступників.


"У мене є два заступники, чотири з яких вже місяць лежать в Кабінеті міністрів, яких призначити неможливо, не знаю чому", - заявив мер.


Раніше повідомлялося, що Кличко порадив киянам готуватися "до землі". Коментуючи ситуацію в Києві з підготовкою до опалювального сезону в 2015 році, Віталій Кличко переплутав слова і замість зими закликав городян готуватися до "землі".



Як повідомляв ONLINE.UA,  в квітні мер Києва Віталій Кличко, добираючись на роботу на велосипеді, впав з транспортного засобу при спробі застрибнути на бордюр, після чого в соцмережах прокотився шквал жартів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?