Кличко прокоментував побоїще на Позняках: з'явилося нове відео з забудови
Категорія
Україна
Дата публікації

Кличко прокоментував побоїще на Позняках: з'явилося нове відео з забудови

Кличко прокоментував побоїще на Позняках: з'явилося нове відео з забудови

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що  конфлікт, який виник між забудовником і жителями на вулиці Здолбунівській, має бути вирішений за допомогою знаходження компромісного варіанту на перемовинах.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНIАН.

Коментуючи загострення конфлікту, Кличко сказав, що звернувся до забудовника з проханням не допускати фізичного протистояння.
"Я дав завдання і фірмі, яка там будує, і поліції, щоб ні в якому разі ніякого фізичного протистояння не було. Тільки за «круглим столом» ми можемо знайти компромісне рішення", - вважає міський голова столиці.
Він зазначив, що зараз в протистоянні беруть участь люди, що живуть в будинках на цій вулиці, а також люди, які розраховують отримати житло в будинку, який планується побудувати. Кличко нагадав, що земля була виділена забудовнику офіційно на конкурсі минулого року.
"Виграла фірма, і зараз реалізує проект. Вона взяла на себе зобов'язання виділити велику кількість квартир в цьому будинку постраждалим від "Еліта-центру" (будівельна афера в Києві, в результаті якої постраждало понад півтори тисячі осіб - ред.), - сказав мер Києва.
За словами Кличка, документація вказує на те, що водойма, яку засипають, не є озером.
"Але зараз там дуже сильний протестний настрій. Треба знайти компромісне рішення. Тільки в цьому напрямку можна рухатися. Іншого шляху я не бачу", - підкреслив Кличко.


Раніше  в мережі з'явилося відео сутичок між жителями Познякiв і тiтушками через скандальну забудову на місці озера Качине.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?