Кличко розповів, скільки грошей туристи витратили в столиці під час ЛЧ-2018
Категорія
Україна
Дата публікації

Кличко розповів, скільки грошей туристи витратили в столиці під час ЛЧ-2018

Кличко розповів, скільки грошей туристи витратили в столиці під час ЛЧ-2018
Джерело:  ТСН

Фанати футболу та туристи у день фіналу Ліги чемпіонів 26 травня залишили в готелях та ресторанах Києва близько 50 млн грн.

Про це мер української столиці Віталій Кличко повідомив в ефірі телеканалу "1+1", передає ONLINE.UA.

"Лише в день проведення фіналу гості міста залишили у кафе, ресторанах та готелях близько 50 мільйонів", – розповів Кличко.

Також київський градоначальник дав позитивну оцінку роботі столичних комунальних служб, які швидко прибрали неймовірний безлад у парку Шевченка, який там влаштували фанати "Ліверпуля".

"Я можу сказати як людина, яка провела багато часу за кордоном, що нічого надзвичайного не відбувалося. Така ж ситуація і в Амстердамі, і в Гамбурзі, і в Берліні під час подібних подій", – підкреслив Кличко, розповідаючи про засмічений Київ.

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів-2018 відбувся 26 травня на НСК "Олімпійський". Іспанський "Реал" здобув перемогу над англійським "Ліверпулем" з рахунком 3:1.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з'явилися шокуючі фото і відео засміченого Києва після фіналу ЛЧ-2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?