Кличко вийшов на ринг: з'явилися фото і дата наступного бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кличко вийшов на ринг: з'явилися фото і дата наступного бою

Кличко вийшов на ринг: з'явилися фото і дата наступного бою
Джерело:  online.ua

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі  Володимир Кличко  свій наступний бій проведе 29 квітня, а його суперником стане Ентоні Джошуа.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на boxingscene.com.


Головною подією боксу увечері 10 грудня був поєдинок Ентоні Джошуа і Еріка Моліни-молодшого в Манчестері. Джошуа легко здолав свого американського опонента, при цьому після завершення бою на ринг вийшов його промоутер Едді Хирн, і оголосив, що наступний бій його підопічного відбудеться 29 квітня на Уемблі.


Протистояти Джошуа буде Володимир Кличко. На кону поєдинку стоятиме не тільки пояс за версією IBF, що нині належить Джошуа, але і вакантні титули за версіями WBA і IBO.


Читайте також:  У мережу потрапило дитяче фото нареченої Кличко


Після того як зустріч була анонсована, на ринг піднявся Володимир Кличко, який привітав Джошуа з перемогою і провів з боксером щось на зразок «дуелі поглядів», відзначає видання.


Як повідомляв ONLINE.UA,  український боксер Володимир Кличко і його наречена - актриса Хайден Панеттьєрі потрапили в об'єктиви папараці, коли відпочивали на пляжі в Маямі з донькою Кайей Євдокією.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?