Кличко запросив у гості журналістів, які назвали Київ одним з найгірших для життя міст
Категорія
Політика
Дата публікації

Кличко запросив у гості журналістів, які назвали Київ одним з найгірших для життя міст

Кличко запросив у гості журналістів, які назвали Київ одним з найгірших для життя міст
Джерело:  online.ua

Міський голова Києва Віталій Кличко написав листа аналітику впливового британського видання The Economist Джону Копстейку, який включив українську столицю до десятки найгірших міст для життя у світі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Посольства України у Великій Британії.

У відкритому листі мер Києва наголосив, що дуже поважає британське видання та читає його з великим задоволенням через цікаві статті та аналітику. Разом з тим, Кличко висловив думку, що аналітики, які поставили столицю України на таку низьку сходинку, просто ніколи тут не були.

Читайте також: У визначенні позиції Києва в рейтингу The Economist помітили «російський слід», - експерт

"На жаль, у мене склалося враження, що ви ніколи не були в нашому надзвичайному європейському місті, яке щорічно проводить численні міжнародні події найвищого рівня як то: два пісенні конкурси "Євробачення" у 2005-му та 2017-му роках, Чемпіонат Європи у 2012-му і багато міжнародних та європейських спортивних чемпіонатів, не кажучи вже про мільйони туристів, які відвідують Київ щороку", – зазначив Кличко.

Мер Києва запросив Копстейка до української столиці, а також пообіцяв особисто влаштувати йому екскурсію.

Як повідомляв ONLINE.UA, Київ увійшов до топ-10 міст, які є найменш комфортними для життя в них, за версією журналу The Economist. Українська столиця посіла 131 місце зі 140 в загальному списку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?