Кличко засвітився з пивом в Німеччині: опубліковані фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кличко засвітився з пивом в Німеччині: опубліковані фото

Кличко засвітився з пивом в Німеччині: опубліковані фото
Джерело:  klitschko-brothers.com

Український боксер-важковаговик, колишній чемпіон світу Володимир Кличко побував у Німеччині на відкритті ресторану актора Тіля Швайгера, де засвітився з пивом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на фан-сайт братів Кличків.
Ресторан відкрили в Гамбурзі, а німецький актор і кінорежисер Швайгер є другом українського боксера. Володимир Кличко грав самого себе в парі його фільмів: "Красунчик" і "Красунчик-2".
У мережі з'явилися фото українського боксера, на яких вони разом зі Швайгером позують, тримаючи в руках пиво.
Нагадаємо, 28 листопада 2015 року Кличко втратив звання чемпіона світу в бою в британцем Тайсоном Ф'юрі. При цьому, Ф'юрі повинен був провести реванш з Кличком, однак двічі зривав поєдинок: спочатку через травму британця призначений на 9 липня бій перенесли на 29 жовтня, після чого, в кінці вересня, Ф'юрі заявив, що не готовий битися і скасував бій.
Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Кличко буде битися з чемпіоном за версією IBF, британцем Ентоні Джошуа за титул "суперчемпіона".






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?