Кличко зібрав рекордні пожертви на свій ювілей: опубліковані фото
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кличко зібрав рекордні пожертви на свій ювілей: опубліковані фото

Кличко зібрав рекордні пожертви на свій ювілей: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 25 березня, в день 40-річчя Володимира Кличка в Києві відбувся благодійний аукціон, за результатами якого було зібрано рекордну суму пожертвувань - більше $3 млн.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це розповів Володимир Кличко.
"Друзі! У цьому році традиційний благодійний захід Klitschko Foundation, який відбувся в мій 40-й День народження, зібрав безпрецедентну суму пожертвувань - більше 3 млн доларів! Ми вдячні всім, хто зробив внески. Я хочу також сказати величезне спасибі Арнольду Шварценеггеру, Сильвестру Сталлоне, Роджеру Федереру, Роберту Бейкеру, видавничому дому Taschen, Олександру Повєткіну, Андрію Шевченку, компанії Porsche і Князю Монако Альберу II, які надали лоти на благодійний аукціон. Всі зібрані гроші підуть на реалізацію проектів фонду", - розповів Кличко.
ЧИТАЙТЕ: Тайсон передбачив долю Кличка після бою-реваншу
Володимир зазначив, що з 2003 року діяльність Klitschko Foundation зосереджена на тому, щоб молодь обирала фізичний та інтелектуальний розвиток, розкривала свій потенціал і таланти.
"Ми реалізовуємо і допомагаємо в проектах, пов'язаних зі спортом і освітою молоді, розробляємо унікальні соціальні проекти і залучаємо для них фінансування і партнерів. За роки діяльності Klitschko Foundation інвестував 63 млн гривень благодійних коштів, майже третина з них була зібрана на двох благодійних Гала вечорах", - зазначив Кличко-молодший.
Також Володимир розповів, що учасниками проектів стали понад півмільйона дітей і підлітків.
"11 тисяч вихованців спортшкіл займаються спортом в оновлених нами спортзалах і спортивних школах; 160 дитячих майданчиків по Україні ми встановили спільно з Coca Cola Foundation; провели 17 міжнародних молодіжних турнірів з боксу класу "А" на призи братів Кличків; провели міжнародні освітні конференції та семінари. Також п'ять років поспіль величезною популярністю користується наш річний освітній табір "Школа Успіху". Так, це частина того багато чого, що зробив фонд за роки своєї роботи. Але у нас багато ідей і планів з приводу того, що ще належить зробити. Тому я щиро вдячний всім, хто підтримує по всьому світу нашу діяльність. Адже розвиток молоді, я впевнений, - це майбутнє нашого суспільства!", - підсумував Кличко.
ДИВІТЬСЯ: Кличко наполегливо готується до реваншу проти чемпіона: з'явилося відео
Як повідомляв ONLINE.UA, Кличко домовився про участь в Олімпіаді-2016 в Ріо.


Фото - klitschko-brothers.com






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?