Кличко зробив важливе попередження киянам
Категорія
Україна
Дата публікації

Кличко зробив важливе попередження киянам

Кличко зробив важливе попередження киянам
Джерело:  online.ua

Офіційний портал Києва із посиланням на дані Гідрометцентру повідомляє, що середу 23 жовтня вночі та вранці у Києві очікується туман і видимістю 200-500 м., рівень небезпечності жовтий, передає ONLINE.UA.

У відомстві порекомендували водіям під час керування автомобілем у тумані дотримуватися наступних порад:

  • знизити швидкість руху;

  • при наявності протитуманних фар увімкнути їх спільно з ближнім світлом;

  • тримати безпечну дистанцію з іншими автомобілями;

  • при зупинці увімкнути аварійну світлову сигналізацію;

  • уникати різких маневрів на дорозі.

Як відомо, 21 жовтня saveecobot.com опублікував інформацію про вміст шкідливих речовин у повітрі міст. У Києві більшість районів забарвлені жовтим та оранжевим, деякі навіть червоним кольором. Користувачі соцмереж публікували знімки NASA з космосу і писали, що над Україною нависла найвища концентрація CO в Європі або й у світі. Очільник Кабміну Олексій Гончарук заявив, що поки не має інформації про наявність небезпечних речовину повітрі в Україні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в КМДА назвали причину забруднення повітря в Києві. Екологи заявили, що смог накрив столицю через масове спалювання листя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?