Клімкін у США отримав важливі гарантії по Україні: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Клімкін у США отримав важливі гарантії по Україні: з'явилося відео

Клімкін у США отримав важливі гарантії по Україні: з'явилося відео
Джерело:  Голос Америки

Під час зустрічі з Держсекретарем США Рексом Тіллерсоном 7 березня міністр закордонних справ України Павло Клімкін отримав підтвердження того, що Штати будуть продовжувати підтримувати українців у боротьбі проти агресії РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".
Читайте також: Перспективи України стали краще: названа причина зриву угоди Путіна і Трампа
"Ми говорили про контакти, і про те, яким чином ми будемо взаємодіяти в найближчому майбутньому у сфері протидії російській агресії. Дуже чітко прозвучала теза, що не може бути, жодним чином, ніяких формальних, неформальних, фантастичних, міфологічних розмінів", - розповів Клімкін після зустрічі у Вашингтоні.
"Питання України жодним чином не буде вирішуватися в контексті з іншими питаннями. Питання України є фундаментально важливим для Сполучених Штатів Америки", - підкреслив Клімкін.
Клімкін також підкреслив, що Тіллерсон представляє позицію всієї американської влади, включаючи президента Дональда Трампа.


Як повідомляв ONLINE.UA, 17 лютого в Мюнхені під час 53-й конференції з питань безпеки президент Петро Порошенко зустрівся з Рексом Тиллерсоном, обговоривши з ним ескалацію конфлікту на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?