Клімкін заявив, що не використовував лобістів для зустрічі з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

Клімкін заявив, що не використовував лобістів для зустрічі з Трампом

Клімкін заявив, що не використовував лобістів для зустрічі з Трампом
Джерело:  ЛІГА.net

Міністр закордонних справ Павло Клімкін заперечив слова скандального нардепа Андрія Артеменка про те, що за зустріч з президентом США Дональдом Трампом українська сторона заплатила відомій американській лобістській фірмі $400 тисяч.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ліга.net.

"Я не використовую ніяких лобістів або кого-небудь іншого для організації зустрічей... За визначенням в політиці лобізм, та ще на такому рівні, не працює. А у мене є чіткий принцип - я ніколи не користуюся послугами платними або іншими, тих, хто нам допомагає. Нам допомагає тільки наш власний драйв і наша боротьба", - сказав глава МЗС.

Читайте також: Сенат США закликав Трампа зустрітися спочатку з Порошенком, а потім з Путіним

Клімкін також додав, що у Трампа склалося позитивне враження від "передвиборних зустрічей" із представниками України.

"Як на мене, дуже змістовна зустріч, яку президент Трамп почав з того - ось так прямо, - яка ситуація в Україні. І, до речі, на завершення зустрічі, можу сказати, якщо цікаво, оскільки ми з нашим послом в США Чалим згадали про підтримку українцями, і президент Сполучених Штатів дуже тепло згадав про свої передвиборчі зустрічі", - зазначив Клімкін.

За словами міністра, в Овальному кабінеті "була дуже цікава розмова", однак "передавати всі нюанси" журналістам він не може. Він також сказав, що повідомив Трампу все найважливіше, що стосується теми війни на Донбасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, зустріч міністра закордонних справ України Павла Клімкіна із президентом США Дональдом Трампом відбулась 10 травня у Білому домі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?