Клінтон більше підходила Путіну: політолог дала прогноз щодо Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Клінтон більше підходила Путіну: політолог дала прогноз щодо Трампа

Клінтон більше підходила Путіну: політолог дала прогноз щодо Трампа
Джерело:  online.ua

Кандидат в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон краще підходила президенту РФ Володимиру Путіну у ролі американського лідера, ніж  переможець президентських виборів, республіканець Дональд Трамп.


Про це політолог і історик Олена Галкіна розповіла в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Незалежно від слів Трампа про протистояння з Китаєм і відхід США в ізоляціонізм, все одно на посаді президента провідної світової держави він повинен буде мислити глобально. А головним глобальним викликом ціннісній політиці США, яка відштовхується від лібералізму і кантовского "вічного миру", сьогодні є політика РФ", - підкреслила Галкіна.


Читайте також: Вибори в США: з'явилося відео з пророцтвом Трампа 28-річної давності


На її думку, Хілларі Клінтон на посаді президента США була б більш передбачувана. "Звичайно, їй би довелося відповідати на втручання Кремля у виборчу кампанію США, на хакерські атаки. Але все ж Клінтон більше підходила для Кремля в силу своєї передбачуваності. Що буде робити Трамп сказати важко, але він точно не проросійський кандидат", - резюмувала політолог.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Трамп незручний для Путіна, а де в чому вже готовий нашкодити Кремлю - політолог.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?