Клінтон розказала, чи буде балотуватися у президенти США
Категорія
Політика
Дата публікації

Клінтон розказала, чи буде балотуватися у президенти США

Клінтон розказала, чи буде балотуватися у президенти США
Джерело:  online.ua

Екс-держсекретарка США і кандидатка в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон заявила, що розглядає можливість висунення своєї кандидатури на пост президента у 2020 році, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Recode.

Вказано, що відповідаючи на питання про вибори 2020 року, Клінтон заявила, що не планує свою участь. Тим не менше, вона повідомила, що не готова міркувати про це до проміжних виборів до Конгресу 2018 року.

"Ну, я хотіла б бути президентом. І сподіваюся, що у січні 2021 року в Овальному кабінеті буде представник Демократичної партії. У нас буде багато роботи. Але я не готова говорити про своє висунення в президенти у 2020 році до проміжних виборів до Конгресу в цього року. Я впевнена, що зроблю все, щоб в 2021 році в Білому домі був президент від Демократичної партії", – заявила Клінтон.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Дональд Трамп, який раніше декілька разів підтверджував існування спроб Росії втрутитися у вибори 2016 року, вкотре назвав змову своєї кампанії з росіянами вигадкою. Окрім того, голова Білого дому обізвав свою колишню конкурентку в президентській гонці Гілларі Клінтон "шахрайкою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?