Клінтон vs Трамп: з'явилися нові дані опитувань і інфографіка
Категорія
Світ
Дата публікації

Клінтон vs Трамп: з'явилися нові дані опитувань і інфографіка

Клінтон vs Трамп: з'явилися нові дані опитувань і інфографіка
Джерело:  online.ua

Кандидат в президенти США від Демократичної партії  Хілларі Клінтон  на 4% випереджає кандидата-республіканця Дональда Трампа.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані опитування ABC News/Washington Post, опубліковані в Twitter.


Так, 47% виборців готові підтримати на виборах в США Хілларі Клінтон, а республіканця Трампа - 43%.


У свою чергу лібертаріанця Гаррі Джонсона підтримують 4% опитаних виборців, а Джилл Стейн з Партії зелених - 2%.


Незважаючи на те, що Трампу в кінці жовтня вдалося обігнати Клінтон по рейтингу на 1%, екс-держсекретареві Клінтон вдалося подолати ситуацію, що виникла на тлі повідомлень ФБР про поновлення стосовно неї розслідування в зв'язку з історією про використання для листування домашнього сервера.


Читайте також: Вибори в США: з'явилася смішна карикатура про "справжніх ляльководів "


У той же час число прихильників Трампа знову знизилося.


Опитування проводилося методом опитування по телефону 31 жовтня - 3 листопада. У ньому брали участь 1419 потенційних виборців. Допустима похибка 3%.



У той же час дані опитування Reuters/Ipsos, опубліковані 4 листопада, показують, що Клінтон випереджає Трампа на 5 процентних пунктів.


Опитування було проведено з 30 жовтня по 3 листопада.


Згідно з цим опитуванням, за Клінтон готові проголосувати 44% потенційних виборців, Трампа підтримують 39%.


Опитування Reuters/Ipsos протягом минулого тижня демонструвало відрив Клінтон на 4-7%, в той час як інші опитування показували, що президентські перегони стають більш конкурентоспроможними.


Так, опитування Real Clear Politics показало, що в кінці тижня Клінтон скоротила відрив від Трампа з 5 до 2 процентних пунктів.


Як повідомляв ONLINE.UA, 3 листопада в США відбулося чергове опитування виборців, які візьмуть участь у виборах президента країни, призначених на 8 листопада:  кандидат від демократів Хілларі Клінтон випереджала республіканця Дональда Трампа на 6 відсотків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?