Кліп "Мольфар" від Alloise feat. KDT зібрав понад мільйон переглядів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кліп "Мольфар" від Alloise feat. KDT зібрав понад мільйон переглядів

Кліп "Мольфар" від Alloise feat. KDT зібрав понад мільйон переглядів
Джерело:  online.ua

Неординарний відеоролик Alloise сумарно в YouTube і Facebook набрав понад мільйон переглядів всього за десять днів.
Наприкінці лютого користувачі Інтернету були зачаровані відеороботою кліпмейкера Кадіма Тарасова для композиції "Мольфар", яку виконала українська співачка Alloise. У відео немає самої Alloise, а тільки її чарівний голос.
Відеоряд кліпу створює неперевершена хореографічна постановка Василя Козаря (KOZAR Dance Theatre) на магічних колах динамічного манежу Ігоря Тиновського. Незважаючи на те, що кліп виявився неформатним як для самої Alloise, так і для українського шоу-бізнесу, через десять днів після завантаження в соціальну мережу Facebook і на відеохостинг YouTube його переглянули більше мільйона чоловік.


Кадри з кліпу:





У композиції «Мольфар» Alloise розповідає про два світи. Перший - світлий, створений з любов'ю, з якого приходить все живе - радість, щастя, сміх, і другий - в якому люди страждають в переживаннях і думках. Суть кліпу дуже проста і розкривається в останніх рядках вірша Василя Мольфара:


"А світ, в який тебе веду,

Світлий, створений з любов'ю.

Із джерела тече життя,

Все живеє повстає із нього".



Незабаром Alloise планує презентувати свій перший україномовний альбом на вірші Василя Мольфара, до якого увійдуть раніше представлені композиції - "Зірочко", "Мамо" і "Родина".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?