Кліп української групи переміг на берлінському фестивалі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кліп української групи переміг на берлінському фестивалі

Кліп української групи переміг на берлінському фестивалі
Джерело:  online.ua

Днями в Берліні відбувся Sunlight International Film Festival 2017, де кліп української групи The Erised Even If був номінований в категорії Best Music Video (найкраще музичне відео) і переміг у номінації за кращий монтаж.

Про це в соціальних мережах повідомив режисер кліпу, Вадим Уважний, який був присутній на фестивалі.

"Коротко: в Берліні номінували мою режисерську та сценарну роботу - кліп The Erised Even If - як найкраще музичне відео року. Ми отримали нагороду за кращий монтаж кліпу Even If. Знаєте, коли ведуч і на відкритті церемонії перераховували країни-представників і серед інших оголосили "Укрáіна" - я відчув, як праця над кліпом трансформува лася в гордість", - поділився Вадим.

Нагадаємо, кліп The Erised Even If став дебютною відеороботою групи. Містична історія про дівчину, яка розплутує клубок залежностей усередині себе, вийшла практично рік тому і зібрала безліч похвальних відгуків світових ЗМІ, таких як MTV Iggy, Q Magazine і Vogue.

Почути композицію Even If, а також інші музичні роботи групи The Erised ви зможете 17 грудня, в столичному клубі Sentrum.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?